Tussen geloven en zeker weten

Tussen geloven en zeker weten

Rik Bronkhorst

Hoe gedraag je jezelf als volgeling van Christus de zoon van God. Wat is Zijn leer en is die leer dan op meerdere manieren uit te leggen? Zoveel kerken, zoveel geloven en  zoveel waarheden. De auteur van dit boek pretendeert ook niet de waarheid in pacht te hebben, maar zet de lezer aan het denken over christen zijn.  Hij doet dat aan de hand van korte verhalen over zeker weten of geloven in zijn levenslange zoektocht naar God, zingeving en een gemeenschap van mensen om bij te horen.

Rik Bronkhorst geboren in Amersfoort (1950). Maakte in zijn jeugd op zondagschool kennis met de verhalen uit de bijbel en het christelijke geloof. Daarna bestond zijn leven uit een ontdekkingstocht naar alle zaken die dit leven te bieden heeft. Totdat hij voelde dat hij “letterlijk werd aangeraakt door Jezus van Nazareth” en terugkeerde naar het smalle pad waarop hij zijn geloof in Christus weer heeft opgepakt.

In Amersfoort bekend als auteur en kunstenaar. Verder als programma coördinator bij het oecumenisch radioprogramma Kerken in de Keistad, eerder secretaris Raad van Kerken in zijn woonplaats, voormalig columnist en verslaggever van de Raad van kerken Nederland

Bestelinformatie:

ISBN 9789491591259

312 pagina’s ingenaaid € 21,50

Bestellen via de boekhandel of rechtstreeks via: info@conferent.nl