Presenteren vanuit jezelf

Van stress naar flow

Dit boek is geschreven voor iedereen die makkelijker wil presenteren. Het moeten houden van een presentatie roept vaak een oncomfortabel gevoel, stress, op. Als stress u in de greep heeft wordt uw presentatie voorspelbaar een zware klus en daarnaast nogal eens een mislukking. Maar als u leert omgaan met uw persoonlijke stressfactoren, kan onzekerheid plaatsmaken voor genieten en het opdoen van succeservaringen. In dit boek leert u onzekere momenten in uzelf herkennen. Door herkenning en erkenning ontstaat een leerproces dat u uiteindelijk in staat stelt (u) te ontspannen en te genieten van uw presentatie.

Presentatie, Presentator, Presenteren en Publiek

Presenteren vanuit jezelf gaat uit van vier factoren die het effect van een presentatie bepalen: Presentatie, Presentator, Presenteren en Publiek. Het belang van elke factor wordt uitgelegd, met uzelf in verband gebracht en er worden aanzetten gegeven om u hierin te ontwikkelen. Dit boek gaat niet expliciet in op het toepassen van instrumenten als white bord, power point enz. Dit boek gaat primair in op uzelf als bepalend instrument. Als u uzelf kunt inzetten is elk technisch hulpmiddel een waardevolle aanvulling op uw presentatie.

Annelies Boutelier

Annelies Boutellier studeerde pedagogiek en drama. Zij is master practioner in de NLP. Ze verzorgt ruim 20 jaar de training presentatievaardigheden vanuit haar eigen bureau.

Bestel informatie
ISBN-13 9789081763516
Aantal pagina’s 104
Prijs € 16,50

Verkrijgbaar via de boekhandel of rechtstreeks bij: info@conferent.nl