Diensten

Diensten

Conferent uitgeefservices realiseert uitgeefprojecten ten behoeve van uitgeverijen en we ondersteunen hen van idee tot en met verkoop.

We ondersteunen organisaties, advies-, opleidings- en trainingsbureaus bij het realiseren van publicaties. Daarbij denken we mee over het vaststellen van het concept en traceerbare doelgroepen, de begeleiding bij het bepalen van de structuur en het schrijven van de inhoud. Door de jarenlange ervaring op dit gebied kunnen we zorgen dat omvang, structuur, schrijfstijl en inhoud passen bij de lezer.

Uitgeven in eigen beheer?

Wilt u de uitgave in eigen beheer uitgeven dan is dat mogelijk en realiseren we voor u in overleg de publicatie. Door onze jarenlange ervaring kennen we de juiste weg en weten hoe en waar we dit het beste kunnen doen.

We kunnen begeleiden en adviseren over de marketingcommunicatie en verkoop van de publicatie om te zorgen dat de uitgave bij de juiste doelgroep komt.

Wilt u de publicatie bij een uitgever onderbrengen dan benaderen we voor u de juiste uitgever die zorgt dat de uitgave actief, professioneel en op de juiste wijze onder de aandacht van de betreffende doelgroepen gebracht wordt en waarbij de communicatie en verkoop optimaal kan plaatsvinden.

Overig advies

Heeft u al contact met een uitgever dan adviseren we auteurs om te komen tot een kansrijk uitgeefplan.

Tevens geven we graag advies over het concept auteurscontract. Door jarenlange ervaring kennen we de verschillende aspecten hiervan.

Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis over het publiceren op de vakgebieden: management, organisatie, sociale wetenschappen, onderwijsmethodes en hulpverlening voor diverse doelgroepen in het onderwijs en beroepspraktijk.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel met Pieter Zwart